divendres, 7 de novembre del 2014

Temporada Alta

Amb l'arribada del cap de setmana, avui us proposem el Festival de Tardor de Catalunya. El festival s’apodera de Girona i Salt des del 3 d'Octubre al 8 de Desembre.

Una nova edició on artistes nacionals i internacionals es trobaran i compartiran espais privilegiats per interactuar amb el públic, mitjançant una àmplia programació cultural!

sabata de ballet que representa una de les moltes disciplines que trobem al Temporada Alta de Girona
Foto cedida per Esther Casas.


Any rere any Temporada Alta s’ha guanyat un lloc al nostre país, aconseguint ser reconegut i qualificat com a millor festival de l’Estat espanyol.

Aquest reconeixement ha estat possible gracies a la participació d’artistes i companyies de qualitat, que han portat el festival a ser un referent. Al mateix temps, fomenta la presentació de nous talents i la producció catalana.

ballarina que representa una de les moltes disciplines que trobem al Temporada Alta de Girona
Foto cedida per Esther Casas.

Joves promeses, professionals, experts,.. provinents de Catalunya, Espanya, Anglaterra, Alemanya... Ens ofereixen teatre, dansa, música, cinema, creació contemporània... Temporada Alta és una caixa de sorpreses que ens obra les portes cada tardor!
Hashtag #ciutatdefestivals
Twitter @temporadaalta

Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol         esdeveniment, acte, pla... Estarem encantats de publicar-lo!

1 comentari: