dimarts, 9 de desembre del 2014

Ens ajudeu?


En la publicació d’avui, canviem totalment els rols. Avui necessitem la vostra ajuda per a completar el post del dia! 

Monument a Girona. Font: Beu-te Girona.


Aquest monument que podeu observar a la fotografia està situat al costat de la DevesaTot ell està gravat amb noms i dates de successos històrics i de personalitats relacionades amb la ciutat. Això és el que Beu-te Girona ha pogut deduir, però més enllà d'utilitzar la lògica, no hem sapigut trobar més informació referent a aquesta obra! 

Així que gironins i gironines, si ens podeu ajudar a completar el nostre post i aportar més informació al respecte us estarem molt agraïts.

Beu-te Girona!

2 comentaris:

  1. És la Columna de la Història de Girona i la va fer Domènec Fita... Durant les Fires de 1985 es va inaugurar aquesta gran columna que recull la història de la ciutat de Girona. Com succeïa amb les columnes commemoratives de l'època romana, aquesta columna serveix per perpetuar la memòria de diferents fets gloriosos, personatges il·lustres, esdeveniments destacables, etc. Es tracta d'un autèntic llibre il·lustrat sobre el passat de la ciutat, on s'hi ha gravat en relleu aquestes inscripcions.

    http://www.girona.cat/artalcarrer/obra_fitxa.php?id=28 A aquest enllaç podeu trobar tota la información.

    Gsele

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Gsele, ens has solucionat el dubte! A partir de l'enllaç hem pogut saber d'on ve i què significa. Molt interessant, gràcies :)

      Elimina