divendres, 10 d’octubre del 2014

Tens gana?

Ahir era massa aviat per dinar, però la terrassa del nostre estimat König ens va obrir els braços i, de cervesa en cervesa, ens va ben enganyar i vam acabar dinant allà.


Patates del König amb dues salses. Canyes. Font: Beu-te Girona.


El que té el König no sabem pas que serà, però des de l’any 1973 té el cor robat de tota Girona. Que si patates amb salsa de formatge, que si patates braves, sticks de mozzarella, el gran americà Seattle, l’amanida König, l’hamburguesa prèmium...


No us passa que obriu la carta i aneu amunt i avall amb el dit, llegint i rellegint? Aquesta és la forma de saber si t’agafaràs el què t’agafes sempre o si provaràs alguna cosa nova…

Hamburguesa 11 del König amb confitura de tomàquet, ou, sobrassada, rúcula i ceba caramel·litzada
Hamburguesa 11. König. Font: Beu-te Girona.

Ahir vam decidir provar una hamburguesa que no havíem provat mai, la número 11. L’heu provat alguna vegada? Els seus ingredients són: l’hamburguesa, confitura de tomàquet, sobrassada, ceba caramel·litzada, rúcula i ou.

Sí, sí, molt bona, ens va agradar moltíssim però no va superar l’americà Seattle, el gran rei dels reis americans... Farcit de formatge, bacon, ou, maionesa, enciam, tomàquet i, el que mai pot faltar, l’hamburguesa.


Americà Seattle del König, el gran rei, farcit de formatge, bacon, ou, maionesa, enciam, tomàquet i, hamburguesa.
Americà Seattle. König. Font: Beu-te Girona.

T’agrada escriure, et coneixes la ciutat de Girona millor que ningú, o simplement vols compartir amb nosaltres una experiència/anècdota?. Avui hem estat nosaltres qui t’hem salvat la tarda, demà també pots fer-ho tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada