dijous, 27 de novembre del 2014

Passeig de tardor

Plaça Catalunya. Font: Beu-te Girona.

Després d'un dia de feina, d'un dia intens d'universitat o d'una tarda de compres... Abans d’acomodar-te a una de les moltes terrasses que t’ofereix la ciutat per saborejar un cafetó i un piscolabis, et proposem fer un tomb pels espais més emblemàtics de la ciutat de Girona.



D'aquesta manera, completar el dia i valorar encara més aquell moment en que agafes la cadira del bar per asseure't amb companyia molt grata, després d’un dia llarg i cansat.


D’entre tots els racons que ens amaga la ciutat, el nostre recorregut escollit comença a Plaça Catalunya, una plaça de pas diari per a moltes persones que separa el casc antic de la ciutat amb la zona més comercial i nova d’aquesta, l’eixample. 

Plaça Catalunya. Font: Beu-te Girona.

Continua per la Rambla de la Llibertat i després segueix pel carrer de les Ballesteries on a la teva dreta, després de que s'acabin totes les botigues i restaurants, trobaràs un racó esplèndid i tranquil, on en una tarda de tardor pots agafar un llibre i endinsar-te de ple a la seva història en un dels seus bancs peculiars. Aquest és un dels Espais 1714. Aquests espais formen part del patrimoni monumental català que van ser protagonistes de la disputa de la Guerra de Successió. 

Rambla de la Llibertat. Font: Beu-te Girona.

Racó de Girona especial. Font: Beu-te Girona.
Seguint recte arribaràs a la Plaça de sant Feliu i al seu magnífic pont des d’on observar les cases que viuen al riu Onyar. Ara sí que ja és el moment d’acabar la ruta i escollir un dels molts bars de Plaça de la Independència abans que se’n vagi el sol i amb ell arribi el fred de cada vespre. 

Pont de Sant Feliu. Font: Beu-te Girona.
Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla, estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada