dijous, 13 de novembre del 2014

Pujada de Sant Domènec

pujada de sant domènec a girona
Arribant a la pujada de Sant Domènec.
Foto: Beu-te Girona.


Un pla romàntic... Per un dijous romàntic.  A les sis de la tarda se’ns fa fosc i els llums dels fanals, dels aparadors de les botigues i de les finestres de les cases són els que il·luminen la ciutat.


Progressivament, dels menys agosarats als més valents, tothom es va dirigint cap a casa on el fred és més suportable que al carrer. Llars de foc, calefaccions, mantes, tot s'hi val per fer més amè les fredes temperatures de la ciutat.





A vegades però, després d’un dia molt dur sigui estudiant o treballant, necessites sortir a respirar l’aire i la tranquil·litat del carrer. Aquí la nostra proposta per aquest vespre. Amb companyia, agafeu unes mantes, endinseu-vos al barri vell i dirigiu-vos a la pujada de Sant Domènec.

Allà, pugeu i pugeu escales, fins arribar als últims esglaons, justament davant de la porta de l’esglèsia. Poseu-vos còmodes i gaudiu de la bellesa d’aquest indret, enmig de la foscor i les poques llums que il·luminen el pas de la gent.


pujada de sant domènec a girona
Pujada de Sant Domènec. Font: Beu-te Girona.
Veureu que a la vostra esquerra us queda el Cafè Le Bistrot, un restaurant privilegiat per la seva situació, un altre dia us en parlarem amb més detall...


Si us agrada aquest racó, visiteu també el blog de Racons de Girona.

Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla... Estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada