divendres, 14 de novembre del 2014

2manyDJs

Avui, Divendres 14 de Novembre, a les 23:30h tens una cita pendent a la Sala Mirona de Girona perquè arriben un dels duets més impactants i divertits de l’escena electrònica del moment.

2manydjs actuant a florida
Actuació 2manydjs a Florida. 
Font: Beu-te Girona.
2manydjs: David Dewaele i Stephen Dewaele

Els dos germans belgues van explotar el seu potencial el 2002 amb l’àlbum As Heard on Radio Soulwax Volume 2, aconseguint així ser un dels duets més sol·licitats per omplir de música electrònica festivals i clubs a nivell mundial. 
La seva música fa vibrar l’escenari i tot el seu públic, les seves actuacions no són només música, són espectacle assegurat vagin on vagin.


Reconeguts arreu del món i amb lloc assegurat com a duet número 1 del mashup mundial, els 2manydjs faran vibrar a ritme rock electrònic la Sala Mirona i tot el que hi hagi dins seu. Una nit que no passarà desapercebuda, una nit molt esperada pels amants de la música electrònica!

2manydjs actuant a florida
Actuació 2manydjs a Florida. Font: Beu-te Girona.
El seu rock electrònic alternatiu originari de Bèlgica ha donat la volta al món en els espais més emblemàtics del món del disc jockeys i així ho podrem viure aquest divendres tots junts.

Cartell actuación 2manydjs sala mirona de girona divendres 14 de noviembre
Cartell actuació 2manydjs a la Sala Mirona. Foto: Beu-te Girona.


Entrada Anticipada: 22€ + despeses de gestió / taquilla: 28€

Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla, estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada