dilluns, 17 de novembre del 2014

Piccadilly Coffee

Enmig de l’àmplia oferta de bars que ens ofereix la ciutat de Girona, trobem un local que ens encanta, un espai diferent, un racó de la ciutat que et transporta a la capital britànica. No sabem si és la seva extensa oferta de begudes, la seva decoració excel·lentment anglesa o el clima familiar que s'hi respira, el que aconsegueix fer-te sentir com a casa. 

Pis superior Picadilly Coffe. Rambla de la Llibertat, Girona.
Pis superior Picadilly Coffe. Font: Beu-te Girona.

Piccadilly Coffee, un local temàtic i excepcional a la ciutat de Girona t’està esperant a la Rambla de la Llibertat de Girona.


Tasses per emportar Picadilly Circus, clàssic de Londres.
Cafès per emportar. Font: Beu-te Girona.
Sempre hem pensat que els bars temàtics tenen un no sabem què especial, perquè anar a un bar qualsevol quan pots viure una experiència diferent? Amb la teva gent i amb productes de bona qualitat.
La idea de Piccadilly Coffee prové de la capital anglesa. Londres es caracteritza per ser una ciutat amb una àmplia varietat de cafès i, sobretot, on els ciutadans compren el seu cafè per emportar. 

Així que perquè no muntar un Piccadilly a la ciutat de Girona i ocupar així un forat de mercat molt poc explotat fins el moment al nostre país?


Cafès per a tots els gustos, chais deliciosos, sucs i batuts 100% naturals juntament amb cakes, muffins, brownies, entre molts altres productes i sense ignorar la seva acollidora decoració, són la combinació òptima per una tarda ideal amb els teus.

Pis superior Picadilly Circus. Rambla de la Llibertat, Girona.
Pis superior Picadilly Circus. Font: Beu-te Girona.

Nosaltres ja t'ho hem explicat, però això ho has de viure tu mateix! Si vols coneixe’ls més a fons et deixem les seves xarxes socials, però la millor manera és comprovant-ho!




Relax zone, escales accès a la Planta superior de Picadilly Circus.
"Relax zone". Planta baixa Picadilly Circus. Font: Beu-te Girona.

Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla, estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada