dimarts, 18 de novembre del 2014

Oci i cultura a Girona

A tots ens agrada agafar de la mà a la parella (o amic especial) i caminar sense rumb. Pujar i baixar, i no pas muntanyes, sinó emocions i sentiments.

Avui volem que passejeu per la Rambla de Girona, que gaudiu de les seves arcades, dels seus capitells, dels seus sostres baixos, dels seus locals, de les seves botigues i dels seus bars i restaurants.

Rambla de la Llibertat, Girona. On podem trobar l'edifici modernista de la Casa Norat.
Rambla de la Llibertat, Girona. Font: Beu-te Girona.


I, si més no, qu` us explicarem que no sapigueu de la Rambla? Sempre ha estat el nucli comercial i d'oci de Girona, un lloc per comprar, prendre alguna cosa, passejar...

El que més ens sorprèn a Beu-te Girona... És que mai ens havíem fixat en la bellesa del número 25 de la nostra cèntrica Rambla de la Llibertat. Però, per suposat, algú us havia de proposar un bon pla i qui sinó nosaltres l'ha de provar abans? ;P

Sabeu de quina bellesa us parlem?

Façana Casa Norat. Dracs Enfrontats. Rambla de la Llibertat. Girona.
Façana Casa Norat. Dracs enfrontats. Font: Girona.

Sí, exacte! Un lloc especial des de fa uns dies és la casa Norat realitzada, per l'arquitecte Roca i Pinet, una casa modernista que crida molt l'atenció, tant per la seva façana, com pels dracs escultòrics enfrontats (a nosaltres ens va costar molt veure'ls però si ho intenteu els veureu de ben segur!). 

Si més no, tots nosaltres passegem mil vegades per la Rambla, però mai ens fixem en els petits detalls que amaga  i que són aquells petits detalls, els que marquen la diferència. La diferència de la nostra encantadora i bella ciutat, Girona.

Façana Casa Norat. Dracs Enfrontats. Rambla de la Llibertat. Girona.
Façana Casa Norat. Font: Beu-te Girona.




Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla, estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada