dimecres, 19 de novembre del 2014

Productes de Km0

Ahir matí vam sortir aviat de la Universitat de Girona i no teníem res per menjar, no sé si us enrecordeu d'aquella publicació a la que us explicàvem que només teníem 4€ a la cartera... Doncs bé, més o menys a la mateixa situació, però potser amb 2€ més, vam decidir menjar bé, però menjar bé de veritat... 

Mercat del Lleó des de dalt. Girona. Productes de qualitat i naturals.
Mercat del Lleó des de dalt. Font: Beu-te Girona.

Teníem ganes de cuinar (per un cop a la nostra vida) i vam decidir anar a...

l Mercat del Lleó. El temps esperat allà era de 10 minuts; entrar, comprar ràpid i sortir. Però ens vam allargar massa, mai, mai havíem entrar al Mercat Municipal de Girona... Trist, però cert!

Ens va sorprendre la gentada que hi havia, nosaltres pensàvem que la gent preferia anar als supermercats... Però no! Productes naturals, ecològics, de Km 0 i, sobretot, de qualitat. Aquesta és la gran diferència. A més a més, el preu no era elevat, la relació qualitat-preu és molt bona i val la pena!

Parades de matí fora del Mercat del Lleó. Girona. Productes naturals, roba, fruita, verdura i molt més.
Parades de matí fora del Mercat del Lleó. Font:Beu-te Girona.

Tampoc ens havíem parat a mirar mai les paradetes de fora del Mercat del Lleó... A la plaça Francesc Calvet i Rubalcaba, fruites, verdures i... Roba!


Plaça Francesc Calvet i Rubalcaba, escultura del Lleó.
Escultura del Lleó. Font: Beu-te Girona.

Sense deixar de banda, a la gran escultura del Lleó. Sabeu com s'anomena en realitat? El ejército a los héroes de 1808 i 1809... Un homenatge als defensors de Girona durant la Guerra del Francès. Ara ja sabem d'on bé el nom del Mercat del Lleó! Aquesta gran escultura li ha donat el nom…


Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla, estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada