dijous, 20 de novembre del 2014

Cinema alternatiu

Amants del cinema, de les bones pel·lícules, de les projeccions més diferents, més... Alternatives. Amants de fugir de la normalitat, de la convencionalitat... Amants de les pel·lícules en versió original (sí, subtitulada, no us espanteu!). Amants de la proximitat, de la cultura i del bon cinema... 


Avui parlem del Cinema Truffaut.

Passadís que condueix a entrada del  Cinema Truffaut, cinema alternatiu de Girona.
Passadís que condueix a l'entrada del cinema. Font: Beu-te Girona.


Entrar al Cinema Truffaut no és entrar a un cinema normal... Començant per l'entrada trobem un passadís corbat, la pared de l'esquerra l'omplen cartells de pel·lícules, enganxats un sobre l'altre.

I al final del passadís, la font de la Purísima Concepció... Tonalitats blaves i blanques que desentonen amb l'essència de la decoració del passadís, però són aquests petits detalls els que el fan diferent.


Punt de lectura del Cinema Truffaut, cinema alternatiu i també punt de lectura.
Punt de lectura. Font: Beu-te Girona.
Una taquilla petita, una cartellera diferent... Coneixeu la pel·lícula de 20.000 days on Earth de Nick Cave? A partir de Divendres compartirà la cartellera amb Dos días, una noche de Jean-Pierre Dardenne i Luc Dardenne.

Cal remarcar, que encara que sigui un cinema, el Cinema Truffaut també té un punt de lecutra, que segons Beu-te Girona, és genial! 


Punt de lectura del Cinema Truffaut, cinema alternatiu i també punt de lectura.
Punt de lectura. Font: Beu-te Girona.

Aprofitem per dir-vos que avui, com a iniciativa de l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG i de la Coordinadora d'ONG Solidàries, es farà la 9a Nit Jove de Cinema Solidari que es realitzarà aquesta tarda a partir de les 6 de la tarda al Cinema Truffaut.



L'entrada és gratuïta, animeu-vos!

P. D. : Sabeu com es deia abans el Cinema Truffaut? La setmana vinent, en alguna de les nostres cerveses us ho desvetllarem! Estigueu atents!

3 comentaris: