divendres, 21 de novembre del 2014

UdGEsports

El servei d’esports de la Universitat de Girona un curs més ens ofereix les millors instal·lacions per practicar tot tipus d’esports, essent conscient que l’esport té un pes molt important en la salut de les persones.

pista de bàsquet, pàdel i voleibol
Instal·lacions del Servei d'Esports de la Universitat de Girona. Cedida per UdGEsports.

Instal·lacions, a la zona esportiva del campus de Montilivi, de tennis, pàdel, bàsquet, voleibol, futbol,… classes particulars diverses, assignatures esportives, acords de descomptes i avantatges
amb altres instal·lacions esportives, tot això i molt més per oferir un ampli ventall d'activitats físiques de bona qualitat a tots els socis del servei.

pista de pàdel
Pista pàdel UdGEsports.
Foto: Beu-te Girona.
Com fer-te Soci?


És molt senzill. Pots fer-ho entrant a la pàgina web del Servei d'Esports, o a les mateixes instal·lacions, per un preu de 30€, 40€ o 60€, depenen de les teves condicions i així aconseguir preus especials en totes les activitats que ofereix UdG Esports.


Informa’t de tots els avantatges que t’ofereix el Servei d’Esports a la seva Pàgina web, al seu Facebook oficial o Twitter oficial! També t’enllacem les Tarifes d’aquest curs 2014, perquè comprovis tu mateix que els preus són una “ganga”, i també tens l'opció de llogar tot tipus de material si és necessari!


Teniu per "triar i remenar", de dilluns a divendres de 9h a 22h, caps de setmana i festius de 9:00-21:00h!


Així que universitaris i no tant universitaris de la UDG, sigui quin sigui l’esport que més us apassiona practicar, no hi ha excusa per quedar-se al sofà. 


Tots els serveis que pots demanar els trobaràs a UdG Esports, una mica d'activitat física per trencar amb la rutina de cada dia i passar una bona estona amb els teus!


pista de bàsquet, voleibol i pàdel
Foto del servei d'esports de la Universitat de Girona. Font: Beu-te Girona.

No, no ens n'oblidem pas! A la passada Cervesa Sana us vam dir que us desvetllaríem quants esglaons tenia la Catedral... Preparats?

90 esglaons!


Us enamora Girona? No dubteu en compartir amb Beu-te Girona qualsevol esdeveniment, acte, pla, estarem encantats de publicar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada